Informatie over Trainingsbureau Putters

Informatie van Trainingbureau Putters

Informatie van Trainingbureau Nannie Putters kunt u hier lezen.

Mijn naam is Nannie Putters. Ik kom uit Amersfoort en woon in Leusden. Ik geef trainingen en coaching aan bedrijven en instellingen met als doel goed en begripvol leiding te kunnen geven aan  teams.
De informatie welke ik door de jaren heen  in mijn werk en ervaring heb vergaard wil ik graag doorgeven aan u en aan uw bedrijf. 
Gewone mensen die hun werk fatsoenlijk willen doen en ook betrokken willen worden, voor hen maak ik me sterk. Het commitment krijgen van mensen en hen naar resultaat brengen is mijn kracht.

Bijna 25 jaar ervaring in leidinggeven aan commercieel medewerkers, maatschappelijk werkende professionals, vrijwilligers. Daarnaast zo’n 20 jaar ervaring in training/begeleiding/coaching van gezinnen, ouders van kinderen, mensen met psychiatrische problematiek, leidinggevenden (van teamleider tot CEO) vanuit eigen bureau o.a. voor politie, Universiteit Nyenrode, Slachtofferhulp Nederland.

informatie trainingsbureau Putters

Terug naar de HomePage.